Over ons

Dit ben ik, Menno Arkesteijn. In 2012 ben ik gaan hardlopen en liep toen in Hoorn mijn eerste Run.

(foto: Zandvoort Circuit Run 2015)

Op dat event kwam ik op de gedachte om een alternatief te ontwikkelen voor de veiligheidsspelden. Zoals je ziet heb ik de BibDots ook zelf uitgebreid getest… ook in de regen.

Vind je de BibDots ook handig? Bezoek, Like en Deel dan de FaceBook pagina van BibDots Startnummer Stickers.

BibDots Reviews

Lienke de Jong

Vaak koop ik een nieuw shirtje als ik een leuke run heb. Leuk voor de foto’s maar ook voor mijn gevoel. Ik ga er harder van rennen! Alleen.. dan krijg je een startnummer mét veiligheidsspeldjes. Noooo Daar gaat mijn mooie nieuwe shirtje.. Maar hee, er is nu een oplossing!

Rose Mentink

Een nadeel vinden we wel het startnummer, met die speldjes prikken we allemaal gaatjes onze mooie shirtjes. Nu zijn er elastieken banden die je om je middel kan doen, maar die zitten voor geen meter. Een probleem dus. Maar nu niet meer, want dankzij de dubbelzijdige stickertjes van startnummerstickers.nl heb je geen speldjes meer nodig. Je koopt gewoon het kleine pakketje met 3 velletjes van 6 en nog 2 reserve stickers en plakt ze op de hoekjes van je startnummer.

Jessica Bakker

Ideaal als je mooie hardloopkleding hebt en daar geen gaatjes in wilt krijgen. Ik was een heel klein beetje sceptisch, dus stopte voor de zekerheid ook veiligheidsspeldjes in mijn broekzakje, maar die waren absoluut niet nodig!